Tribina o zapošljavanju – tko nam može pomoći?

Tribina o zapošljavanju – tko nam može pomoći?

3 lipnja, 2015

srijeda, 10.6.2014. u 18:30, Mala dvorana, Konavoska 2

 

 

Uzdaj se use i „domaće izdajnike“!

Kraj je školske godine, nadam se da ste pri kraju s obavezama i možete dignuti glavu prema promišljanju budućnosti – zapošljavanju. Naravno da je tribina namijenjena i svima vam koji tek stvarate svoj životopis, portfelj radova i referenci i želite se kvalitetno informirati o raspoloživim modelima i metodama podrške.

Na koga se (osim na sebe) i kako možete osloniti razgovarat ćemo na otvoren i konkretan način. Dva su panelista:

  • Dubravko Ban, SPAN (ex TVZ student)
    koji će kroz primjer osobnog promišljanja ali i proaktivnog djelovanja i konkretnog iskustva zapošljavanja približiti najbolju praksu izgradnje i okretanja vlastitim (unutrašnjim) snagama i
  • Rade Buinac, TVZ,
    koji će inicijativom revitalizacije TVZ Alumni zajednice približiti brojne resurse naših bivših kolega – sad u ulozi „domaćih izdajnika“, koji vam stoje na raspolaganju, željni pomoći ukoliko ih na vrijeme i kroz Alumni kanal kontaktirate.

Tribinu će voditi i moderitrati Vjeran Bušelić, voditelj Centra za IT karijerno savjetovanje uz aktivni doprinos svih prisutnih. Jer tribine i nisu pokrenute da bi slušali nečija izlaganja, nego kako bi i vi dali aktivan doprinos i saznali točno ono što vas zanima.