TVZ poziva studente da se prijave na natječaj za Ljetnu radionicu Ericssona Nikole Tesle

TVZ poziva studente da se prijave na natječaj za Ljetnu radionicu Ericssona Nikole Tesle

9 travnja, 2015

Steknite iskustvo u istraživanju i razvoju softvera!

U utorak, 14. travnja 2015. u 12 sati u Klubu ( dvorana 1017, Konavoska 2), na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, svim zainteresiranim studentima TVZ-a detalje će o ovogodišnjoj radionici izložiti prof. dr. sc. Saša Dešić, Ericsson Nikola Tesla, voditelj Ljetne radionice.

Nakon uspješne prošlogodišnje radionice gdje su se naši studenti, Tomislav Blažek i Davor Lozić svojim radom i zalaganjem uspješno nosili s najzahtjevnijim poslovima informatičke industrije, pozivamo vas da se uključite i vi ove godine te steknete vrijedno iskustvo.

Ovogodišnja Ljetna radionica tvrtke Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2015  održat će se u tjednima 13. srpnja – 24. srpnja 2015. i 24. kolovoza – 11. rujna 2015.

Natječaj je otvoren i za naše studente i to za studente završne godine dodiplomskog studija, te studente diplomskog studija elektrotehnike, računarstva i informatike, odnosno sve koji u svom programu imaju znanja i vještine razvoja softvera.

O radionici:

Ljetna radionica prilika je za stjecanje iskustva u istraživanju i razvoju pod vodstvom stručnjaka iz industrije i s Fakulteta. Ukupno trajanje radionice je 5 tjedana, a odvijat će se u prostorijama tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Studenti su obavezni pripremiti se za sudjelovanje prema naputcima mentora te po završetku radionice dokumentirati dobivene rezultate. Očekivani rezultati sudjelovanja u radionici su softver, dokumentacija i tehničko izvješće na engleskom jeziku i prezentacija na završnom danu. Rad se honorira s 500 kn tjedno. Odabrani radovi s radionice pozivaju se za natjecanje za godišnje nagrade tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Najbolji radovi pripremit će se i za objavu na stručnim i znanstvenim skupovima.

Postupak prijave

Prijave za radionicu će se primati do 20. travnja 2015. u 10:00, isključivo putem e-maila na adresu Summer.Camp@ericsson.com

Uz prijavu treba poslati CV popunjen prema Word predlošku u desnoj regiji ove stranice. Molimo pošaljite ga u PDF formatu.

Prijavljeni studenti će biti obaviješteni o ishodu najkasnije do 22. svibnja 2015.

Više o radionici: http://www.ericsson.hr/natjecaj-za-summer-camp-2015