TVZ upućuje svoje prve studente na Ljetnu radionicu Ericssona Nikole Tesle

TVZ upućuje svoje prve studente na Ljetnu radionicu Ericssona Nikole Tesle

8 travnja, 2014

Ljetna radionica Ericssona Nikole Tesle „Summer Camp 2014“ održat će se u tjednima 14. srpnja – 25. srpnja 2014. i 25. kolovoza – 12. rujna 2014.

Natječaj je od ove godine otvoren i za naše studente i to za studente završne godine dodiplomskog studija, te studente diplomskog studija elektrotehnike, računarstva i informatike, odnosno sve koji u svom programu imaju znanja i vještine razvoja softvera.

O radionici:
Ljetna radionica prilika je za stjecanje iskustva u istraživanju i razvoju pod vodstvom stručnjaka iz industrije i s fakulteta. Ukupno trajanje radionice je 5 tjedana, a odvija se u prostorijama Ericssona Nikole Tesle. Studenti su obavezni pripremiti se za sudjelovanje prema naputcima mentora te po završetku radionice dokumentirati dobivene rezultate. Očekivani rezultati sudjelovanja u radionici su softver, dokumentacija i tehničko izvješće na engleskom jeziku i prezentacija na završnom danu. Rad se honorira s 500 kn tjedno. Odabrani radovi s radionice pozivaju se za natjecanje za godišnje nagrade tvrtke Ericsson Nikola Tesla, a najbolji će se radovi pripremiti i za objavu na stručnim i znanstvenim skupovima.

Ovogodišnja područja interesa su:

• Telecom networks and operators related tools

• R&D tools and prototypes

• Machine2Machine (M2M)

• IPTV

• M-commerce

Svim zainteresiranim studentima TVZ-a detalje će o ovogodišnjoj radionici izložiti prof. dr. sc. Saša Dešić, Ericsson Nikola Tesla, voditelj Ljetne radionice u srijedu, 16. ožujka 2014. od 11-12 sati u CCNP LABu (120) na Vrbiku.

Za više informacija do susreta prvo pogledajte prezentaciju s ovogodišnjeg uvodnog predavanja na FER-u i/ili se slobodno obratite dipl. ing. Dunji Bjelobrk Knežević.
Prijave za radionicu će se primati do 19. travnja 2014. u 12:00, isključivo po ENT predlošku putem e-maila na karijere@netakademija.com.

Prijavljeni studenti će biti obaviješteni o ishodu najkasnije do 23. svibnja 2014.