Peter Taylor, Nenad Trajkovski i dr. na PMI Forumu 2012

Peter Taylor, Nenad Trajkovski i dr. na PMI Forumu 2012

6 studenoga, 2012

Umijeće produktivne lijenosti ili “The Art of Productive Laziness” samo je jedno od predavanja koja će biti održana 8. studenog 2012. na ovogodišnjem PMI Forumu.

Predavanje Petera Taylora sigurno intrigira mnoge koje zanima kako povećati produktivnost, ali istovremeno i otići kući prije kraja radnog vremena. Primjenjeno na projekte, predavanje namjerava provesti kroz tri projektne faze i pokazati menadžerima kako mogu, ako “zapnu” na početku, u lijenom ritmu uživati do samoga kraja.

I ove godine, konferencija se održava u hotelu Four Points by Sheraton Panorama Zagreb na Trgu Krešimira Ćosića 9, a u očekivanju punopravnog članstva Hrvatske u Europskoj uniji zanimanje za iskorištavanje pretpristupnih fondova EU nikako ne jenjava. Osim Taylora, svoja izlaganja održat će i drugi priznati stručnjaci na području: Nenad Trajkovski, Bruno Buljubašić, Hrvoje Meštrović i dr.

Glavnog dana konferencije pod nazivom “EU fondovi i projekti: Tko dobiva novce, a tko ovce?”, osim spomenutog i drugih stručnih predavanja, bit će održan i okrugli stol o dobrim i lošim iskustvima s dosadašnjih EU projekata u Hrvatskoj, a u dane koji prethode i slijede konferenciji održavat će se radionice na temu watrefall i agilnog pristupa projektu te primijenjenih znanja namijenjenih projekt menadžerima.

Više o konferenciji na stranicama PMI Croatia.