Veliko finale TvzMc2 na našoj mjesečnoj tribini

Veliko finale TvzMc2 na našoj mjesečnoj tribini

6 svibnja, 2013

Svibanjska Tribina Centra za karijerno savjetovanje u potpunosti je posvećena razvoju mobilnih aplikacija i sigurni smo da će prvi put u srijedu 8. svibnja 2013. u 18:30 Mala dvorana TVZ-a, Konavoska 2, biti premala, pa dođite na vrijeme ili ponesite stolac.

Razlog je više nego velik odaziv naših studenta: njih slovima i brojkom tri stotine (300) se prijavilo u siječnju, preko sto (100) testiralo svoje znanje objektnog programiranja u veljači, a tijekom ožujka njih 72 dodatno obrazovalo za razvoj mobilnih rješenja na odabranoj platformi – Android, iOS, Microsoft. Sve u organizaciji Studentskog zbora uz podršku NetAkademije. Više o projektu pogledajte na TvzMc2 portalu natjecanje.tvz.hr.

I u srijedu je veliko finale –među dvanaest (12) timova, u mjesec dana izrađenih aplikacija biramo i nagrađujemo najbolje.

No, važnije od odabira najboljih, dozvolite mi klasičnu floskulu, koja to u ovom slučaju nije nipošto floskula – svi su oni već danas pobjednici, jer je njih tridesetak (timovi od max tri člana) već danas očito sposobno i razmišlja da im mobilna platforma možda bude i karijerni izbor. I to su ovim činom dokazali, u vrijeme redovnog studija, ispita, … drugih obaveza. Savršeno. Čestitam od srca svim finalistima!

Kako je ovo ipak Tribina Centra za karijerno savjetovanje morali smo im dovesti i relevantne osobe i tvrtke suradnike i/ili potencijalne poslodavce kako bi im još bolje odškrinuli vrata mobilnog poslovnog okruženja.

U svečanom dijelu, kao predgrupe za veliko finale, nastupaju: Apcom, PROMDM, SPAN, APIS IT, TVZ Studentska Java User Grupa, INOVA-Mladi, Mobendo i Mobility Day konferencija i Stratus IT. A u nešto duljem (jedino on ima 15 min) izlaganju i friški diplomand Valentin Solina s iskustvom izrade profesionalnog proizvoda.

Dođite na vrijeme i u što većem broju, ovo je pravo okupljanje za sve koji promišljaju karijeru u razvoju mobilnih rješenja.