Web::INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone

Web::INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone

21 ožujka, 2013

Na sajmu ‘Web::INDUSTRIJA 2013 –Puni i van sezone’ protivno izreci ‘Svakog gosta tri dana dosta’ širom se otvaraju web vrata gostima koji stoje iza njih i kucaju. U anketi koju je provela agencija Proago uz pomoć Damira Podhorskog iz tvrtke Escape, gosti su se izjasnili da žele da ste prisutni online modernim web dizajnom, imaju mogućnost jednostavnog online bookiranja i plaćanja, te uvid u fotografije smještaja, parkinga pa i pogleda kroz prozor. Ne zaboravite, njihove oči traže odmor.

Pregršt novih informacija s terena, trendova u web-turizmu, spoznaja koje će promijeniti e-poslovanje očekuje vas na cjelodnevnim edukativnim predavanjima 3. travnja u zagrebačkom Hypo centru na sajmu ‘Web::INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone’ koji se održava pod pokroviteljstvima Ministarstva turizma RH i Turističke zajednice grada Zagreba koji ocjenjuju ovaj event vitalnim i strateški važnim za naše gospodarstvo i vaš uspjeh! Prijavite se i zauzmite svoj stolac u dvorani jer su vrsni predavači svoje struke pripremili dinamičan, zanimljiv i edukativan program, a na bini će svoja predavanja održati Saša Stanković, Ilija Brajković, Igor Horvat, Siniša Gavrilović, Mladen Stojak, Kristina Črep, Ratko Pesek, Ljubica Stanković, Dalibor Čvek, Tomaž Erjavec i mnogi drugi profesionalci koji savršeno i bez zadrške predaju svoja znanja, iskustva i vještine na vas.

2. i 3. dana sajma (4. i 5. travnja) nastavlja se sa 6 naprednih radionica namijenjenim vrijednim turističkim djelatnicima koji žele više naučiti o SEO-u, SEM-u, marketingu društvenih medija, web trgovini te izradi i analizi web stranice.  

Do petka 22. 3. točno do podneva, dok ne čujete top s Griča, na snazi je akcija! Prijavite li se na dvije radionice za koje ostvarujete redovan popust od 10%, možete ostvariti čak 80% popusta na kotizaciju za 1. sajamski dan sa cjelodnevnim predavanjima koja iznose, umjesto 625 kuna, samo 125 kuna!

Ukoliko osjećate strast za web dizajnom, web marketingom, online poslovanjem, community managementom; iskažite je na sajmu i prijavite se kao izlagač te odaberite svoju promociju na sajmu kroz jedan od 3 PROMO paketa. Budite kao Qmini d.o.o. iz Čakovca, veliki izlagač, vrlo kratkog imena.

Nakon što se prijavite  za 1. glavni sajamski dan i predavanja, budite hrabri i prijavite se za Business Speed Dating u kojemu ćete imati prilike pokazati svoje vještine brzog predstavljanja ostalim sudionicima. Smijeh je osiguran, kao i novi poslovni partneri.

Želite postati certificirani stručnjak za web marketing? Na dobrom ste putu! Web Marketing Akademija upisuje novu generaciju polaznika koja kreće 6. i 7. svibnja. Troje najbrže prijavljenih ostvaruje po dvije besplatne kotizacije za sajam 3. travnja i ostavlja 1250 kn više u svojem džepu! Prijavite se odmah!

Partneri uz Web::INDUSTRIJU

Organizacijski: Ilirija hoteli, Bluesun hotel Kaj, Web::Edukacija, Web Marketing Akademija, Ivana Kesovija Popović, Prodigital, Media Zoom, Avalon, agencija Proago, vina Degrassi, Iskon Internet, studio Intro, Imperito, fitness centar i caffe bar Olimp, Custos produkcija, Manifest, Mozaik Grupa, Business klinika, Delicia, Fantasia, Rakije Perković, …

Medijski, Zlatni i Stručni: Business.hr, Monitor.hr, Poslovni dnevnik, Radio 101, T-portal, Večernji list, CISEx, Cro-ponuda, eZadar, Hrvatska na dlanu, ICT Business, idemvan.hr, IT danas, Metro.hr, NauCAT, NetAkademija, Poslovni Turizam,  Putovanja za dvoje, Računalo.hr, Rep.hr, Spa Wellness, TURIZAM info, UPI-2M books, Vidi.hr, Zagreb info, Za Turizam, ZGportal i Zpress.