Kažu da izgled nije bitan? Bitan je, bitan!

Kažu da izgled nije bitan? Bitan je, bitan!

28 ožujka, 2013

Jeste li ispeglali svoje plave uvojke kose, jeste li odijenuli novo, izglačano odijelo, obrijali trodnevnu bradu ili stavili diskretnu šminku na lice… Vašim online kupcima to nije bitno jer vas ne vide, ali im je itekako bitan izgled vaše web stranice koja je odličan pokazatelj koliko ste stručni, koliko vjerno prikazujete ono što radite i koja govori o vama više nego što ste to i mislili. Podatak koji će Vam otvoriti uvid u bitnost izgleda vaše web stranice kaže da 76% ljudi smatra da je izgled vašeg weba vrlo bitan kada traže svoj potencijalni odmor.

Na nadolazećem edukativnom sajmu ‘Web::INDUSTRIJA 2013 –Puni i van sezone’ , koji se održava pod pokroviteljstvima Ministarstva turizma RH i Turističke zajednice grada Zagreba, savjetima, idejama, otkrivanjem novih trendova, učenjem od najboljih i najuspješnijih moći ćete dobiti najkorisnije inpute za web i online poslovanje. Ne očekujte revolucionarne ideje, ali budite spremni za nove izazove u web-turizmu. Zabilježite u svoj kalendar 3. travnja 2013. kada vas u zagrebačkom Hypo centru na cjelodnevnim edukativnim predavanjima s bogatim programom čekaju Saša Stanković, Igor Horvat, Siniša Gavrilović, Ratko Pesek, Dalibor Čvek, Mladen Stojak, Ljubica Stanković, Ratko ŠternPrijavite se i zauzmite svoje mjesto u već gotovo popunjenoj dvorani Rab jer su predavanja namijenjena svima vama koji se bavite marketingom i prodajom u turizmu, hotelijerstvom, ugostiteljstvom, online iznajmljivanjem, web dizajnom, web marketingom…

Naši ovogodišnji izlagači, na čijim štandovima ćete moći stati i neobavezno porazgovarati, su: Nove vibracije, Globaldizajn, Ciklopea, Trip putovanja, Interactive agency, Trikoder, Qmini, Veneto banka i Web::Edukacija.

2. i 3. dana sajma (4. i 5. travnja) u sklopu Web::Edukacija nastavljamo sa 6 naprednih radionica za turističke djelatnike koji će naučiti više o SEO-u, SEM-u, marketingu društvenih medija, web trgovini te izradi i analizi web stranice. Izaberite svoje radionice i brzo se prijavite! Prijavom na 3 radionice ostvarujete popust od 20% i kotizaciju za sajam po simboličnoj cijeni od 125 kuna. Prijavom na 5 radionica dobivate popust od 30%, a kotizacija za prvi dan je besplatna.  Zagrabite znanje i popuste!

Želite postati certificirani stručnjak za web marketing? U sklopu Web::Edukacija održavamo Web Marketing Akademiju koja upisuje novu generaciju polaznika te vas očekuje na prvom predmetu 6. i 7. svibnja. Troje najbrže prijavljenih ostvaruje po dvije besplatne kotizacije za sajam 3. travnja i ostavlja 1250 kn više u svojem džepu! Prijavite se odmah!

Partneri uz Web::INDUSTRIJU

Organizacijski: Ilirija hoteli, Bluesun hotel Kaj, Web::Edukacija, Web Marketing Akademija, službeni fotografi sajma Robert Bernat i Ivan Krištov,  Ivana Kesovija Popović, Prodigital, Media Zoom, Avalon, agencija Proago, Imperito, vina Degrassi, Iskon Internet, Intro, fitness centar i caffe bar Olimp, Custos produkcija, Manifest, Mozaik grupa, Business klinika, Delicia, Fantasia, Storck, Paprenjak, caffe bar Industry, Intermax, Matić d.o.o., Swisslion i Koestlin.

Medijski, Zlatni i Stručni: Business, Monitor, Poslovni dnevnik, Radio 101, Večernji list, CISEx, CRO-ponuda, eZadar, Hello, Serbia!, Hrvatska na dlanu, ICT Business, idemvan.hr, IT danas, Metro portal, NauCAT, NetAkademija, Poslovni Turizam, Putomat.com, Putovanja za dvoje, Radio 808, Racunalo.com, Rep.hr, Spa Wellness, TURIZAM info, UPI-2M BOOKS, Vidi, Zagreb info, Za Turizam, ZGportal i Zpress.