Počeli WinDaysi

Počeli WinDaysi

22 travnja, 2013

Trinaesti po redu WinDaysi krenuli su danas u Umagu. Na konferenciji, koja će trajati do 26. travnja 2013., okupilo se više od 1500 domaćih i inozemnih stručnjaka u razmjeni znanja i iskustava te najnovijih trendova na području tehnologija.

Konferencija koja je podijeljena u dva tematska dijela, Technology i Business, prisutnima će pružiti kvalitetan uvid u Microsoftova rješenja i tehnologije dostupne u Hrvatskoj, obraditi novitete, ali i aktualne gospodarske teme.

Dok su Microsoft WinDays13 Technology, od 22. do 25. travnja, posvećeni novim proizvodima, tehnologijama i rješenjima, Microsoft WinDays13 Business, 25. i 26. travnja, bavit će se svime što je potrebno da bi se ostvario poslovni uspjeh u izazovnim uvjetima današnjeg tržišnog okruženja. Uspješni gospodarstvenici predstavit će primjere svoje, dobre poslovne prakse, analizirat će trenutnu gospodarsku klimu te dati predviđanja gospodarskog razvoja u idućem razdoblju.

Sve u svemu, čeka nas tjedan pun tehnoloških iznenađenja i inovacija kojima niti naš tim Microsoft akademije nije odolio te se otisnuo do Umaga po najnovije informacije kako bi ih već sutra implementirali u naše edukacije.