Windows 8

Windows 8

21 siječnja, 2014

[tab name=’Prednosti’]

 

Razvoj tehnologije, dostupnost sve većeg broja uređaja, mogućnost međusobne povezanosti uređaja i platformi, dovela je do potrebe za stalnim uvođenjem promjena i edukacije djelatnika, pojedinaca neovisno o tome radili se o starim ili novim korisnicima. Stoga, redovito usavršavanje i praćenje trendova u IT-u, uvođenje novina u sam rad, neminovno će pospješiti produktivnost pojedinaca a time i tvrtke. Neovisno o tome jeste li IT stručnjak ili IT početnik trebali bi biti svjesni nužnosti stjecanja znanja i vještina o novim alatima i platformama, koji su atraktivni, traženi i primjenjivi u svakodnevnom radu.

Cilj programa

Polaznici, pored teoretskog znanja, stječu vještine i osnovne funkcije rada u korisničkom sučelju Windows 8 operacijskog sustava.

 

[/tab]

[tab name=’Sadržaj’]

 

Trajanje

Program traje 8 sati podijeljenih u dva termina po 4 sata.

Sadržaj

Windows 8 operacijski sustav

Korisničko sučelje Osnove korisničkog sučelja i snalažanje unutar Windows-a 8

2

Aplikacije Rad s ugrađenim aplikacijama, instalacija novih aplikacija, podržane i nepodržane aplikacije u Win8, rad s više otvorenih aplikacija…

2

Podešavanja Podešavanje raznih opcija I mogućnosti u Win 8 (WiFi, boje, pozadina, password, pretraživanje, notifikacije)

2

Tableti/uređaji na dodir Korištenje uređaja osjetljivih na dodir, razlika u odnosu na rad sa mišem

1

Microsoft račun/SkyDrive Korištenje ugrađenih servisa u oblaku i integracija s drugim uređajima kroz spomenute servise

1

UKUPNO SATI:

8

 

[/tab]

[tab name=’Uvjeti’]

 

Nema preduvjeta za pohađanje tečaja.

 

 

[/tab]

 

[tab name=’Cijena’]

 

Cijena tečaje je 800,00 kn + PDV, plativo jednokratno, gotovinom.

Na seminare se prijavljujete putem web-obrasca nakon čega ćemo Vam poslati ponudu za plaćanje koju trebate uplatiti putem opće uplatnice ili Internet bankarstva. Jednu kopiju uplatnice trebate donijeti instruktoru na prvo predavanje. Samom uplatom se smatra da ste pristali na pohađanje seminara.

Promotivni popusti i kodovi vrijede za opciju jednokratnog, osobnog plaćanja i ne odnose se na već snižene edukacije i/ili akcije u tijeku. Popusti se ne zbrajaju. Pojedine edukacije mogu biti isključene iz popusta.

 

 

[/tab]

[tab name=’Prijave’]

[EVENT_ESPRESSO_CATEGORY event_category_id=”windows-8″]

(form 'form-17' not found)

[/tab]

[end_tabset]